Ιστορία

Αγωνιστική περίοδος 2007-08 και μόλις έχει αρχίσει η εκ νέου ανάκαμψη του οπαδικού κινήματος του Ηρακλή μας μετά την συρρίκνωση που υπέστη από ανάξιες διοικήσεις. Στα γήπεδα του Λεκανοπεδίου αρχίσουν και συναντιώνται μεμονωμένοι οπαδοί της ομάδας που ζουν εδώ και αρχίζει να αναθερμαίνεται η ιδέα της δημιουργίας ενός club που θα συσπειρώσει και θα επαναδραστηριοποιήσει όσους Ηρακληδείς βρίσκονται στη νότια Ελλάδα.

Ο προηγούμενος σύνδεσμος-λέσχη στην Αθήνα έχει κλείσει το 2004, όταν και πήρε την κάτω βόλτα η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχε παράξει πολύ μεγάλο έργο στη συσπείρωση του κόσμου. Σε κάθε γήπεδο βρισκόντουσαν πάνω από 200 Ηρακληδείς, κάτοικοι Αττικής και νοτίου Ελλάδος. Λόγω ενδοοικογενειακών δυσκολιών αναγκάστηκε να κλείσει.

Από τότε πολλά άλλαξαν. Κάποιοι έχουν παραμείνει στη πρωτεύουσα, κάποιοι έχουν επιστρέψει στη θέα του Λευκού Πύργου και άλλοι πολλοί νέοι έχουν κατηφορίσει. Κάποιοι έχουν αγαπήσει την ομάδα προερχόμενοι από άλλες περιοχές της χώρας, απλά βλέποντας τη Θύρα 10 όλα αυτά τα χρόνια να τρελαίνει την Ελλάδα. Όλοι μας πάντως απαλλαγμένοι από τα “φαντάσματα” του παρελθόντος αποφασισμένοι για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου club από συμφέροντα, οικονομικές βοήθειες και λαμόγια απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Εδώ δε χωράνε οι προσωπικές φιλοδοξίες. Το μόνο που χωράει είναι η ανεξάντλητη αγάπη μας για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ! Σε κάθε γήπεδο κοντά του να τραγουδάμε για την “αρρώστια βαριά”!

to be continued…